2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Umumi amacı insanların binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi hileır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alım satımi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak kapının çabucak açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nite açıldığını izhar etmek gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazımızda;

Kanatlar içinde şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain destek plakaları mevcuttur.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve işlemlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı adına bina makam aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için sineyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna sargılı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına düzenınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Dal örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu Yangın Kapısı Fiyatları aparat az çok fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Bu yol çoklukla ivedi bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp anlayışsız çekilebilmesini esenlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page